Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 uova
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dashi in polvere (vedere varianti)
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di carne trita di maiale (volitelně)
- 30 g di funghi shiitake freschi, a fette, o qualsiasi fungo di taglia piccola, a fette
-
6
gamberi crudi di media grandezza, sgusciati
nebo 6 bastoncini di surimi, a pezzi - 30 piselli surgelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 576 kJ / 138 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 Min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30 min
Curry panang
45 Min
Galette des rois ai marroni
Pas d’évaluation
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1h 10 min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1j
Ceviche di salmone
48h 15 min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3sa
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50 menit
Zuppa del pescatore
50 menit
Vermicelli cinesi con gamberi
1 Std. 15 Min
Salsa alla paprika, lime e noce brasiliana
10 min