Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 75 g di orzo perlato precotto (cottura 12 minuti)
- 250 g di patate, pelate e a fette (1 cm circa)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 3 - 4 foglie di prezzemolo fresco, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di funghi freschi a pezzi
- 75 g di lenticchie rosse cotte, lavate e scolate (vedere varianti)
- 30 g di mollica di pane
- 1 uovo
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 816 kJ / 195 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10min
Bacon burger
35min
Rosso burger
1 Std. 35 Min
Burger vegan
5h
Burger in agrodolce
1h 10min
Cassoni integrali ripieni di spinaci
1 Std. 20 Min
Crêpes (vegan)
1h
Crocchette di borlotti
40min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Burger di soia e lenticchie
45 Min
Veg-burger (vegan)
1h 10min