Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di acqua
- 75 g di orzo perlato precotto (cottura 12 minuti)
- 250 g di patate, pelate e a fette (1 cm circa)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 3 - 4 foglie di prezzemolo fresco, lavate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di funghi freschi a pezzi
- 75 g di lenticchie rosse cotte, lavate e scolate (vedere varianti)
- 30 g di mollica di pane
- 1 uovo
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- farina di mais q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 816 kJ / 195 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 24.6 g
- Tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacon burger
35 Min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20 min
Veg-burger (vegan)
1h 10min
Crocchette di soia
25 min
Polpette di soia
55min
Burger di soia e lenticchie
45min
Cassoni integrali ripieni di spinaci
1h 20 min
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Gnocchi di lenticchie con luganega
1h 35 min
Burger in agrodolce
1h 10min
Burger veg di soia
3h 20min
Cotolette di soia
35 Min