Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g di acqua
-
200
g di lievito madre
nebo 10 g di lievito di birra fresco - 500 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- farina tipo 1 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 56.6 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5h
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50 min
Lievito madre
72h 15min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Panini rosette
23h 20min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Pane sciapo umbro
14h
Grissini di pane
4h
Grissini integrali al rosmarino
2 Std. 50 Min
Grissini con esubero di lievito madre
5 Std. 5 Min
Il pane di Altamura
4h