
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g di acqua
-
200
g di lievito madre
nebo 10 g di lievito di birra fresco - 500 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- farina tipo 1 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 268 kcal / 1121 kJ
- Protein
- 8.7 g
- Tuk
- 0.7 g
- Sacharidy
- 56.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Lievito madre
72hod. 15min
Pane al semolino
4hod.
Corona bordolese
5hod. 20min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4hod. 50min
Panini rosette
23hod. 20min
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Il pane di Altamura
4hod.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Panini all'olio
3hod. 10min
Pane pugliese
29hod. 20min
Filone di sola semola
2hod. 50min