Zařízení & příslušenství
Ciriola romana
Příprava 20min.
Celkový 10hod. 50min.
7 pezzi
Suroviny
-
275 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco200 g di lievito madre
-
500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
farina tipo 1 q.b.
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
8.7 g
Kalorie
1121 kJ /
268 kcal
Tuk
0.7 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
56.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
22 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Lazio in cucina
5 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min.
Baguette
4hod.
Baguette tradizionale
15hod. 35min.
Pane pugliese
29hod. 20min.
Corona bordolese
5hod. 20min.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14hod. 15min.
Polka (pane francese)
5hod.
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Rosette
5hod. 20min.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.
Filone di sola semola
2hod. 50min.
Il pane di Altamura
4hod.