Zařízení & příslušenství
Ciriola romana
Příprava 20min.
Celkový 10hod. 50min.
7 pezzi
Suroviny
-
275 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco200 g di lievito madre
-
500 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
-
farina tipo 1 q.b.
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
8.7 g
Kalorie
1121 kJ /
268 kcal
Tuk
0.7 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
56.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Giro d'Italia
22 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Lazio in cucina
5 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Baguette
4hod.
Preimpasto per pane
24hod. 30min.
Lievito madre
72hod. 15min.
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Pane sciapo umbro
14hod.
Piadina con esubero di lievito madre
1hod. 50min.
Pagnotte integrali con lievito madre
4hod.
Baguette tradizionale
15hod. 35min.
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.
Il pane di Altamura
4hod.
Pane pugliese
29hod. 20min.