Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 275 g di acqua
-
200
g di lievito madre
nebo 10 g di lievito di birra fresco - 500 g di farina tipo 1
- 10 g di sale
- farina tipo 1 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 56.6 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4h
Panini all'olio
3sa 10 dk
Rosette
5 Std. 20 Min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Pane toscano con lievito madre
5h
Spianata sarda
7 Std. 45 Min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5 min
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Friselle
4h
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min