
Kompatibilní verze
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
Crema al Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- chicchi di melagrana
- grani di pepe rosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 266.8 kcal / 1116.4 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 20.2 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Vláknina
- 168.8 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Sodík
- 188.9 mg
Alternativní recepty
Profiteroles al limone
1hod. 45min
Tiramisù limone e amaretti
45min
Mini cheesecake salate al basilico
3hod. 30min
Colomba Piña Colada
1hod. 30min
Cestino centrotavola
5hod.
Semifreddo alla crema al Whisky
5hod. 30min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7hod. 30min
Slitta di Natale di pan di zenzero
25hod. 30min
Tartufini rum e cannella (TM6)
45min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5hod.
Cupcake mimosa
1hod.
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5hod.