Kompatibilní verze
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
Crema al Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- chicchi di melagrana
- grani di pepe rosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1116.4 kJ / 266.8 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 168.8 g
- Sodík
- 188.9 mg
Alternativní recepty
Calzoni fritti napoletani
2h 30 min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Focaccia fave, pancetta e pecorino
2 godz. 10 min
Pasta choux
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Crostata di verdure provenzale
1h 20 min
Pizzo Salentino con la gialletta
3h 30min
Lanterna di frolla
1h 30 min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Paris Brest
3h 30min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min