Kompatibilní verze
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 00
- 4 uova
Crema al Parmigiano reggiano
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di amido di mais
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di burro a pezzi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- chicchi di melagrana
- grani di pepe rosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1116.4 kJ / 266.8 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 168.8 g
- Sodík
- 188.9 mg
Alternativní recepty
Cupolette al limone
9h
Zucchette di frolla salata con crema di zucca
2h
Profiteroles mediterranei
1h 25min
Crostata salata esotica
2h
Bignè con pere e caramello al burro salato
5h 30min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 godz. 30 min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Paris Brest
3h 30min
Crema chiboust
1u.
Crema diplomatica
30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min