Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova (60 g l'una)
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 80 g di prosciutto cotto
- 50 g di prosciutto crudo
- 250 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco spezzettato
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- acqua bollente q.b.
- sale q.b.
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1913.5 kJ / 457.3 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 52.4 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30min
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Chizze al Parmigiano reggiano
1h 20 phút
Farfalle ai quattro formaggi
25 Min
Piadina romagnola
15min
Baci di dama calabresi
1h
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4óra 40p
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 phút
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1h 30min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Grissini di pane
4 Std.
Tigelle
3h 50min