Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova (60 g l'una)
- 10 g di olio di oliva
Ripieno
- 80 g di prosciutto cotto
- 50 g di prosciutto crudo
- 250 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaio di prezzemolo fresco spezzettato
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- acqua bollente q.b.
- sale q.b.
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1913.5 kJ / 457.3 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 52.4 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortelli di patate e ricotta
1 godz. 20 min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 godz. 40 min
Fazzoletti Jôf Fuart
2 godz. 30 min
Tartufo al cioccolato
11 godz. 20 min
Danish layer cake
4 Std.
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15min
Laab di manzo
Brak ocen
Crocchette di cozze
10h
Cappellacci al gorgonzola e verza
1 godz. 20 min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1 Std. 35 Min
Polpette alla birra
1h
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min