Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 180 g azeite
- 180 g vinho branco
- 600 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 400 g água
- 4 ovos
- 35 g azeite
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 150 g pimento verde cortado em pedaços
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de açúcar amarelo
- 200 g tomate em pedaços
- 240 g atum em lata escorrido
- 1 gema de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 2746.4 kJ / 656.4 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 750.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empada Galega
35 Min
Piza com creme de abóbora, queijo fumado e bacon
3 godz. 50 min
Bola rápida de carne
55 Min
Pastéis de Chaves
1 Std. 10 Min
Pão pita com presunto, espinafres e molho de iogurte
14 Std.
Poufs de camarão e pescada
2 Std.
Empanada de sardinha
3 Std.
Pides de 3 queijos (pão turco)
1 Std. 40 Min
Empanadas de frango
2 Std. 30 Min
Empanadas de atum
1 Std.
Bolo-rei de enchidos
2 Std. 30 Min
Bola de carne
1 Std. 20 Min