Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 180 g azeite
- 180 g vinho branco
- 600 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 400 g água
- 4 ovos
- 35 g azeite
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 150 g pimento verde cortado em pedaços
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de açúcar amarelo
- 200 g tomate em pedaços
- 240 g atum em lata escorrido
- 1 gema de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 doses
- Kalorie
- 2746.4 kJ / 656.4 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 33.3 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 750.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de carne e azeitonas
1 godz.
Empada Galega
35min
Bola de bacalhau
1h 30min
Empanadas de atum
1 godz.
Focaccia de sardinha
1 godz. 20 min
Empadas de bacalhau
1 godz. 20 min
Empanadas de frango
2 godz. 30 min
Muffins com chourição e azeitona
40min
Empada de alheira e grelos
1 godz.
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2hod. 50min
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min
Focaccias
2 godz.