卤牛腱/酱牛肉

4.7 256 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
4 人份

Suroviny

  • 牛腱肉
    550 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    75 克
  • 老抽
    65 克
  • 55 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 八角
    3 个
  • 桂皮
    5 克
  • 2 片
  • 切段
    2 根
  • 干月桂叶
    2 片
  • 蚝油
    25 克
  • 900 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 30.2 g
Kalorie 977 kJ / 233.5 kcal
Tuk 1.7 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 23.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...