红烧肉(经典版)

红烧肉(经典版)

3.9 142 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 切片
    20 克
  • 带皮五花肉 切大块(3×3厘米)
    500 克
  • 250 克
  • 冰糖
    30 克
  • 生抽
    30 克
  • 老抽
    15 克
  • 料酒
    50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 519.3 mg
Protein 12.8 g
Kalorie 2947.7 kJ / 704.5 kcal
Tuk 66.3 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 24.2 g
Sacharidy 9.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...