清炒西兰花

清炒西兰花

4.3 108 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜头
    2 瓣
  • 15 克
  • 西兰花, 切小朵
    400 克
  • 5 克
  • 20 克
  • 杏仁片 (volitelně)
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 511.9 mg
Protein 3.1 g
Kalorie 261 kJ / 62.4 kcal
Tuk 4.2 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0.7 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...