Zařízení & příslušenství
鱼香茄子(高温版)
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
姜10 克
-
蒜头4 瓣
-
泡椒1 根
-
葱 切5厘米段2 根
-
油25 克
-
茄子 切2×5厘米段300 克
-
老抽5 克
-
盐1 小撮
-
糖5 克
-
醋10 克
-
豆瓣酱10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
701.6 mg
Protein
2.2 g
Kalorie
560.7 kJ /
134 kcal
Tuk
8.9 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
12.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
风味蔬食
11 recepty/-ů
Čína
Čína
高温专辑
37 recepty/-ů
Čína
Čína