Zařízení & příslušenství
笋干老鸭煲
Příprava 1hod.
Celkový 14hod. 20min.
3 人份
Suroviny
-
油15 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
鸭 切块,焯水洗净备用450 克
-
料酒15 克
-
水1000 克
-
扁尖 泡水4-5小时后沥干水分100 克
-
笋干 切块,泡水一夜后沥干水分130 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
30.4 g
Kalorie
1929 kJ /
461 kcal
Tuk
34.6 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína