Zařízení & příslušenství
韭黄炒牛肉丝
Příprava 20min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
牛里脊 切丝200 克
-
料酒1 茶匙
-
淀粉1 满茶匙
-
油20 克
-
蒜头10 克
-
新鲜红辣椒2 支
-
韭黄 切段250 克
-
盐1 小撮
-
生抽2 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.2 g
Kalorie
665.3 kJ /
159 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
5.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína