韭黄炒牛肉丝

韭黄炒牛肉丝

4.2 15 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 牛里脊 切丝
    200 克
  • 料酒
    1 茶匙
  • 淀粉
    1 满茶匙
  • 20 克
  • 蒜头
    10 克
  • 新鲜红辣椒
    2 支
  • 韭黄 切段
    250 克
  • 1 小撮
  • 生抽
    2 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.2 g
Kalorie 665.3 kJ / 159 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 1.3 g
Sacharidy 5.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...