黄山炖鸽

黄山炖鸽

4.9 7 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
4 人份

Suroviny

  • 鸽子 约500克,去除内脏、头和脚,一切四,汆水洗净沥干
    2 只
  • 根据个人口味调节
    1 ½ 茶匙
  • 2 片
  • 打结
    1 根
  • 料酒
    10 克
  • 鸡高汤
    1100 克
  • 山药 去皮切滚刀块
    120 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 26.4 g
Kalorie 1282.3 kJ / 306.5 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 7.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...