Zařízení & příslušenství
黄山炖鸽
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
4 人份
Suroviny
-
鸽子 约500克,去除内脏、头和脚,一切四,汆水洗净沥干2 只
-
盐 根据个人口味调节1 ½ 茶匙
-
姜2 片
-
葱 打结1 根
-
料酒10 克
-
鸡高汤1100 克
-
山药 去皮切滚刀块120 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
26.4 g
Kalorie
1282.3 kJ /
306.5 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
7.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína