Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Wasser
- 20 Stück Feigen, getrocknet, ganz
- 30 g Rum
- 170 g Butter, in Stücken
- 40 g Staubzucker
- 10 g Kakaopulver, ungesüßt
- 5 g Instantkaffee
- 150 g dunkle Kuvertüre, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 609 kJ / 146 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Safran-Congee mit Gojibeeren
7h 25min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5 Min
Schlosserbuben
9h
Mohnstrudel dampfgegart
1h 30 min
Mojito
10 min
Buttermilch-Zitronen-Eis mit Hagebuttensauce
4h 30 min
Marinierte Fischfilets mit Chermoula-Sauce und Couscoussalat
1h 20 min
Brezerl
9 Std. 10 Min
Savarin mit Karamell und Mandeleis
26 godz. 45 min
Espresso-Milch-Eis
5 godz. 10 min
Frozen Yoghurt im Keksschüsserl
2 Std. 10 Min
Japanisches Chicken-Curry
55 min