Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Hokkaidokürbisfleisch, geschält, in Stücken
- 250 g Zwiebeln, in Stücken
- 25 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 15 g Knoblauchzehen
- 200 g Cocktailparadeiser
- 200 g Süßkartoffeln, geschält, in Stücken
- 150 g getrocknete Marillen, entsteint
- 50 g Tomatenmark
- 1 ½ EL Currypulver
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 ½ TL Salz, unjodiert
- 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 50 g Apfelsaft
- 800 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 547 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Zitronensalzpaste
10min
Feigensenf
55 min
Ingwersalzpaste
30 min
Orangenpaste
30 min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Süßer Marillensenf
55 min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 Std. 10 Min
Zitronensalzpaste
10min
Brombeer-Vanille-Sirup
2j 15 menit
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45 min
Ribisel-Apfelessig
4 Std. 20 Min
Powidl
8u.