Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Hokkaidokürbisfleisch, geschält, in Stücken
- 250 g Zwiebeln, in Stücken
- 25 g frischer Ingwer, geschält, in Scheiben
- 15 g Knoblauchzehen
- 200 g Cocktailparadeiser
- 200 g Süßkartoffeln, geschält, in Stücken
- 150 g getrocknete Marillen, entsteint
- 50 g Tomatenmark
- 1 ½ EL Currypulver
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 ½ TL Salz, unjodiert
- 200 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- 50 g Apfelsaft
- 800 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 547 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25 min
Fruchtiges Tomatenketchup
2 Std. 25 Min
Tomaten-Ketchup
40 Min
Tonkabohnenzucker
5 min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Zwiebelrelish
1 Std.
Rote-Rüben-Relish
1 Std. 15 Min
Birnen-Rosmarin-Senf
50min
Kirschenchutney
1h 5min
Stachelbeerchutney mit Berberitzen
55min
Süßer Marillensenf
55min
Zitronensalzpaste
10min