
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vollkorn-Osterbrot
- 1 Bund Dill, frisch (ca. 20 g), nur Blätter
- 100 g rote Zwiebel halbiert, plus extra zum Garnieren (in Ringe geschnitten)
- 300 g Milch
- 10 g Honig
- 20 g frische Germ zerbröselt
- 560 g Weizen-Vollkornmehl
- 1 Ei (Größe M)
- 50 g Butter in Stücken
- 2 TL Salz
Eier
- 4 Eier (Größe M) aus dem Kühlschrank
- Wasser zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- 1 Eidotter verquirlt, zum Bestreichen
- 100 g gemischter Blattsalat gemischt
- 150 g Forellenfilet, geräuchert
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst
- schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 106 kcal / 444 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 121 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühlingskräuterkranz
3hod. 30min
Österreichischer Brunch
4hod. 35min
Obstkuchen im Glas
55min
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20min
Brombeertorte
4hod. 20min
Gefüllte Hasenbrote
2hod. 15min
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10min
Partysonne mit Spinat und Feta
1hod. 30min
Gemüsetatar rot-grün
15min
Obstkuchen
1hod.
Lustenauer Käsdönnala
2hod. 30min
Käsestangerl
35min