Dip de alcachofa y portobello

Dip de alcachofa y portobello

4.9 48 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porciones

Suroviny

  • pan campesino mediano
    1
  • de queso parmesano
    110 g
  • de queso Gruyère
    150 g
  • diente de ajo
    1
  • de perejil sólo las hojas
    3 ramas
  • corazones de alcachofa
    230 g
  • de hongos portobello, frescos sin tallo
    90 g
  • de crema para batir (30-40% grasa)
    185 g
  • de queso crema
    180 g
  • de mantequilla
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 1716 kcal / 7207 kJ
Protein 66 g
Tuk 131 g
Sacharidy 74 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...