Dip de alcachofa y portobello

Dip de alcachofa y portobello

4.8 50 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porciones

Suroviny

  • 1 pan campesino mediano
  • 110 g de queso parmesano
  • 150 g de queso Gruyère
  • 1 diente de ajo
  • 3 ramas de perejil sólo las hojas
  • 230 g corazones de alcachofa
  • 90 g de hongos portobello, frescos sin tallo
  • 185 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 180 g de queso crema
  • 30 g de mantequilla

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Protein 66 g
Kalorie 7207 kJ / 1716 kcal
Tuk 131 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 74 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...