Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blätter Gelatine, weiß
- Wasser zum Einweichen
- 2 Limetten, unbehandelt
- 20 g Wasser
- 450 g Buttermilch
- 30 g Zucker
- 35 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Zitronenmelisse zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1256 kJ / 300 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Honigmousse
3 godz. 45 min
Panna Cotta
5h
Limoncello-Creme
5h
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15 min
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 Std. 50 Min
Zwetschgen-Parfait
8 Std. 40 Min
Zimtmousse
5h 40min
Rotweincreme
5h 40min
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Quarkmousse mit weißer Schokolade
1h 10min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30 min