Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blätter Gelatine, weiß
- Wasser zum Einweichen
- 2 Limetten, unbehandelt
- 20 g Wasser
- 450 g Buttermilch
- 30 g Zucker
- 35 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Zitronenmelisse zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1256 kJ / 300 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.
Panna Cotta
5 Std.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30min
Zitronencreme
10 Std.
Nougat-Panna-Cotta
4h 15min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Mohn-Marzipan-Creme
3h
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Christstollenparfait
8h 30 min
Limoncello-Creme
5 Std.