Zařízení & příslušenství
Johannisbeermousse
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
4 Portionen
Suroviny
-
Gelatine6 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Vanillezucker selbst gemacht1 EL
-
Johannisbeeren300 g
-
Zucker15 g
-
Orangensaft50 g
-
Joghurt, 1,5% Fett100 g
-
Johannisbeersirup2 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
5 g
Kalorie
1138 kJ /
272 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 3/2018
42 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1 Std. 30 Min
Verschleiertes Bauernmädchen
12 Std.
Erdbeer-Pfirsich-Trifle
1 Std. 35 Min
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 Min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Himbeerwolke
2 Std. 10 Min
Birnen im Weißweinsud
35 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Pflaumeneis
9 Std.
Beerenmousse
5 Std.
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1 Std.