Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Johannisbeeren
- 15 g Zucker
- 50 g Orangensaft
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 2 EL Johannisbeersirup
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 Std. 30 Min
Zitronencreme
10 Std.
Birnen-Schmand-Torte
2 Std.
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1 Std. 30 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Mandarinen-Trifle
2 Std. 30 Min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 Std. 30 Min
Quark-Mousse
5h
Quarkcreme mit Orange
2 Std.
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1 Std. 30 Min
Schwarzwälder Schicht-Quark
55min