Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Johannisbeeren
- 15 g Zucker
- 50 g Orangensaft
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 2 EL Johannisbeersirup
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna Cotta mit Honigmelone
5 Std. 15 Min
Honigmousse
3h 45 min
Schwarzwälder Schicht-Quark
55min
Verschleiertes Bauernmädchen
12h
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Eisgugelhupfe mit Baiser und Johannisbeeren
2 godz. 25 min
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2 godz. 30 min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Exoten-Grütze mit Vanille-Crème fraîche
1h 5 min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Apfel-Tiramisu
4h 30min