Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g Sahne
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Johannisbeeren
- 15 g Zucker
- 50 g Orangensaft
- 100 g Joghurt, 1,5% Fett
- 2 EL Johannisbeersirup
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 Min
Rhabarber-Tiramisu
3h
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2h 30 min
Mango-Joghurt-Mousse
4h 40min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30 min
Rhabarber-Trifle
20 Min
Erdbeer-Pfirsich-Trifle
1h 35min
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30 min
Panna Cotta mit Honigmelone
5h 15min
Joghurt-Panna Cotta (zuckerfrei)
2h 20 min
Apfel-Tiramisu
4 godz. 30 min