Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 60 g Holunderblütensirup
- 1 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- 2 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 EL Mohn
- 30 g Zucker
- 100 g Orangensaft
- 30 g Weinbrand
- 1 TL Speisestärke
- 200 g Sauerkirschen, TK, aufgetaut, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h
Lemon-Curd-Tiramisu
4 Std. 30 Min
Panna Cotta
5 Std.
Schokoladen-Panna-Cotta
4 Std. 30 Min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7h
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 godz. 40 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9óra 30p
Limoncello-Creme
5 Std.
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3 godz. 45 min