Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 60 g Holunderblütensirup
- 1 TL geriebene Zitronenschale, Bio
- 2 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 EL Mohn
- 30 g Zucker
- 100 g Orangensaft
- 30 g Weinbrand
- 1 TL Speisestärke
- 200 g Sauerkirschen, TK, aufgetaut, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 27 g
Alternativní recepty
Honigmousse
3 godz. 45 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2h 15min
Panna Cotta
5h
Limoncello-Creme
5h
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Mango-Joghurt-Mousse
4 Std. 40 Min
Zitronen-Joghurt-Mousse mit Spekulatiushippen
5h 30min
Zwetschgen-Parfait
8 Std. 40 Min
Kardamom-Panna-cotta mit Ananas
5h
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2h 30 min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.