Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 210 g di acqua
- 10 g di miele di acacia + q.b.
- 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5661 kJ / 1353 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Sacharidy
- 295.7 g
- Tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 8.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosette
5 godz. 20 min
Pane scugnizzo
2j
Cantucci al rosmarino
1j 30 menit
Pane rustico
2j
Zucchero al rosmarino
10 min
Letterine segnaposto
5 Std. 15 Min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 Std.
Bottoncini al latte semidolci
5h 10 min
Pulcini uova
30 min
Pan coniglio
5h 5 min
Pizzette di finta sfoglia
45 Min
Pagnotta casereccia
5h 10 min