Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 350 g di farina tipo 00
- 150 g di farina di grano saraceno
- 250 g di acqua
Ripieno
- 40 g di burro
- 1 spicchio di aglio intero
- 200 g di catalogna a strisce (1-2 cm)
- 200 g di erbette di campo a foglia larga miste (tarassaco, piantaggine o altro tipo), lavate
-
280
g di formaggio, tipo salva cremasco a pezzi (2-3 cm)
nebo 280 g di formaggio, tipo quartirolo a pezzi (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 150 g di salsiccia di maiale senza pelle e sbriciolata
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3987 kJ / 953 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 102.7 g
- Tuk
- 48.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erbazzone reggiano
2 godz.
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15h 30 min
Mini soufflé
1 godz. 15 min
Agnolotti al brasato
3h
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Agnolotti del plin
10h 30min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Alberelli al cioccolato
4h 25min
Ragù di tonno fresco
1 godz.
Ventagli di pasta sfoglia
1 godz. 20 min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Tagliatelle di nonna Marietta
1 godz.