Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 350 g di farina tipo 00
- 150 g di farina di grano saraceno
- 250 g di acqua
Ripieno
- 40 g di burro
- 1 spicchio di aglio intero
- 200 g di catalogna a strisce (1-2 cm)
- 200 g di erbette di campo a foglia larga miste (tarassaco, piantaggine o altro tipo), lavate
-
280
g di formaggio, tipo salva cremasco a pezzi (2-3 cm)
nebo 280 g di formaggio, tipo quartirolo a pezzi (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 150 g di salsiccia di maiale senza pelle e sbriciolata
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3987 kJ / 953 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 102.7 g
- Tuk
- 48.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burro
40min
Torrone morbido
6sa 20 dk
Colomba pasquale alle mandorle
1 Std.
Crostata alle mele
1 Std.
Salsa alla reggiana
15 Min
Cestino centrotavola
5h
Risotto meneghino rivisitato
50 Min
Kig ha farz
Žádné hodnocení
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2h 50min
Burro al tonno
1 Std. 20 Min
Savoiardi morbidi
40min
Torta soffice al profumo di arance
55min