Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 350 g di farina tipo 00
- 150 g di farina di grano saraceno
- 250 g di acqua
Ripieno
- 40 g di burro
- 1 spicchio di aglio intero
- 200 g di catalogna a strisce (1-2 cm)
- 200 g di erbette di campo a foglia larga miste (tarassaco, piantaggine o altro tipo), lavate
-
280
g di formaggio, tipo salva cremasco a pezzi (2-3 cm)
nebo 280 g di formaggio, tipo quartirolo a pezzi (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 150 g di salsiccia di maiale senza pelle e sbriciolata
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3987 kJ / 953 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 102.7 g
- Tuk
- 48.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cipolle ripiene di magro
1 Std. 40 Min
Pisarei e faśö
35min
Latte al cioccolato bianco
Žádné hodnocení
Agnolotti al brasato
3hod.
Sushi di kiwi
1h 50min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Baci di dama
1h 30min
Torta di tagliolini
4hod.
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2 Std.
Casoncelli ripieni di salsiccia e patate
1h 30min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Bicchierino di latte e caffè
1h 30min