
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 350 g di farina tipo 00
- 150 g di farina di grano saraceno
- 250 g di acqua
Ripieno
- 40 g di burro
- 1 spicchio di aglio intero
- 200 g di catalogna a strisce (1-2 cm)
- 200 g di erbette di campo a foglia larga miste (tarassaco, piantaggine o altro tipo), lavate
-
280
g di formaggio tipo salva cremasco a pezzi (2-3 cm)
nebo 280 g di formaggio tipo quartirolo a pezzi (2-3 cm)
Terminare la preparazione
- 150 g di salsiccia di maiale senza pelle e sbriciolata
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 953 kcal / 3987 kJ
- Protein
- 33.7 g
- Tuk
- 48.1 g
- Sacharidy
- 102.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coppe di Garibaldi
1hod. 5min
Smacafam
55min
Pasta sfoglia veloce
2hod.
Crostello
4hod.
Erbazzone reggiano
2hod.
Sgonfiotti fritti
Žádné hodnocení
Insaporitore per pizza
30min
Pasta fresca (vegan)
1hod. 10min
Pasta fresca senza uova
1hod. 35min
Tortine dell'amore
1hod. 40min
Bauletti integrali allo speck
5hod. 15min
Ravioloni verdi di mare
1hod. 5min