Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 850 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 9 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di malto d'orzo
- 15 g di menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pane al semolino
4 godz.
Mantovanine
2 godz. 45 min
Treccia di grano duro alla salvia
5u.
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Pani alla segale
2h 40min
Spianata sarda
7h 45min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min