
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 850 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 9 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di malto d'orzo
- 15 g di menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 119 kcal / 498 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Panini integrali alle erbe
4hod. 45min
Pane al semolino
4hod.
Pan brioche integrale
21hod. 45min
Pane barese
6hod. 15min
Grissini tricolore
3hod.
Crackers integrali arancia e salvia
2hod. 40min
Pane con farina di mais
5hod. 5min
Ciabattine veloci
3hod. 10min
Il pane di Altamura
4hod.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min