Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 850 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 9 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di malto d'orzo
- 15 g di menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette tradizionale
15h 35min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pagnotta dolce all'olio di oliva
3 Std.
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Ciabattine veloci
3h 10 min.
Pizzette al formaggio di capra
1h 35min
Corona bordolese
5h 20 min.
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Pagnotte turche
2u. 20min
Panini integrali alle erbe
4u. 45min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min