Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 850 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 9 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di malto d'orzo
- 15 g di menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini al latte con cioccolato
4 godz. 40 min
Crackers integrali arancia e salvia
2sa 40 dk
Crema spalmabile alle erbe aromatiche
8sa 15 dk
Spianata sarda
7h 45min
Corona bordolese
5h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4h 30 min
Nodini mediterranei
3h 50min
Brioche morbide molisane
7h
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Nodini alle olive
4h 30 min