
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- ½ limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 130 g di mostarda bolognese
- 30 g di uvetta ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 50 g di frutta mista candita a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 20 g di pinoli
- 10 g di latte
- 20 g di granella di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 214 kcal / 895 kJ
- Protein
- 4.6 g
- Tuk
- 5.4 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cantucci al rosmarino
1h 30min
Taralli morbidi allo yogurt
4h 25min
Trancetti all'albicocca
1h 10min
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Stella di pane
3h 30min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Taralli al limoncello
45min
Focaccia dolce
45min
Biscottini alle mele (di Erica Liverani)
1h 30min
Veneziane
2h 40min
Pane scugnizzo
2h
Amor polenta
1h 5min