Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova medie
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 130 g di mostarda bolognese
- 30 g di uvetta, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 50 g di frutta mista candita a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 20 g di pinoli
- 10 g di latte
- 20 g di granella di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarallucci alla confettura di uva
2 Std.
Cantucci
1h 50min
Torta frangipane
1 Std. 25 Min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Ciambella romagnola
1h
Crostatine di riso con cuore di mela
1 godz. 20 min
Pan Brioche
8 godz.
Stella di pane
3 godz. 30 min
Fave dei Morti
55 Min
Treccine al finocchio
3 Std.
Amor polenta
1 Std. 5 Min
Torta solo albumi
40min