Zařízení & příslušenství
小米粥煮鱼片
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 50min.
4 人份
Suroviny
-
草鱼 取中段,切鱼片100 克
-
姜 切丝5 克
-
盐½ 茶匙
-
淀粉15 克
-
小米 提前用温水浸泡2小时,沥干100 克
-
高汤1000 克
-
枸杞 装饰用1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Protein
44.5 g
Kalorie
2757 kJ /
659 kcal
Tuk
12.5 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
92.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína