Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Feigen, getrocknet
- 150 g Walnüsse, halbiert und etwas mehr zum Dekorieren
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1000 g Schupfnudeln aus dem Kühlregal
- 200 g Crème fraîche
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 10 g Worcester-Sauce
- 5 g Zitronensaft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2056 kJ / 491 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40 λεπτ.
Möhren-Pasta
25 Min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 λεπτ.
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1h
Möhren-Spinat-Pasta
35 Min
Bananenschalencurry
35 Min
Risotto mit Birnen
55min
Süßkartoffel-Ecken mit Käsesauce
35 Min
Lauwarmer Pastasalat mit Erdnuss-Dressing
30 Min
Kartoffelquickie
40 λεπτ.
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30 Min
Kürbis-Mango-Sauce mit Bandnudeln
30 Min