Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Apfelmischung
- 100 g Apfelsaft
- 5 Äpfel, säuerlich (ca. 750 g), in Würfeln (2 cm)
- 50 g brauner Zucker
- 5 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 1 Zitrone, unbehandelt, 1 EL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
Boden
- 150 g Mandeln
- 130 g Butter, in Stücken
- 130 g Zucker
- 3 Eier
- 50 g Mehl
- 50 g Speisestärke
- 2 gestr. TL Backpulver
- 10 g Mandellikör (optional)
Füllung und Fertigstellung
- 500 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Mascarpone
- 100 g brauner Zucker
- 140 g Amarettini und etwas mehr zum Verzieren
- Nutriční hodnoty
- na 16 Stücke
- Kalorie
- 35533 kJ / 8490 kcal
- Protein
- 96 g
- Sacharidy
- 575 g
- Tuk
- 639 g
- Vláknina
- 41.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Joghurt-Torte
9h
Zitronen-Pfirsich-Charlotte
6h 30 min
Kiba-Crunch-Kuchen
5 Std. 35 Min
Mandelnougat-Schokoladen-Kuchen
3 Std. 50 Min
Maracuja-Schmand-Torte
4h 45min
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10h
Flockentorte
2h 25min
Himbeer-Mascarpone-Torte
3h
Birnen-Schmand-Torte
2 godz.
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Apfel-Käsekuchen
1h 40 min