Mascarpone-Apfel-Torte

Mascarpone-Apfel-Torte

4.1 78 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
16 Stücke

Suroviny

Apfelmischung
  • Apfelsaft
    100 g
  • Äpfel, säuerlich (ca. 750 g), in Würfeln (2 cm)
    5
  • brauner Zucker
    50 g
  • Gelatine
    5 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Zitrone unbehandelt, 1 EL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
    1
Boden
  • Mandeln
    150 g
  • Butter in Stücken
    130 g
  • Zucker
    130 g
  • Eier
    3
  • Mehl
    50 g
  • Speisestärke
    50 g
  • Backpulver
    2 gestr. TL
  • Mandellikör (optional)
    10 g
Füllung und Fertigstellung
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • Mascarpone
    500 g
  • brauner Zucker
    100 g
  • Amarettini und etwas mehr zum Verzieren
    140 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 16 Stücke

Protein 96 g
Kalorie 35533 kJ / 8490 kcal
Tuk 639 g
Vláknina 41.7 g
Sacharidy 575 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...