Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 6 Eier (Kl. M), zimmerwarm
- 350 g Mehl
- 4 TL Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 40 g Kakao
- 1 TL Zimt
- 300 g Milch
- 600 g Zwetschgen, klein, entsteint, halbiert
- 2 Eigelb
- 70 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 20 g Speisestärke
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 350 g Butter, kalt, in Stücken
- 150 g Naturjoghurt (3,8 % Fett)
- 200 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 200 g Vollmilch-Kuvertüre, in Stücken
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1826 kJ / 436 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Rote-Grütze-Hefeswirl
3h 20min
Erdbeertorte
4h
Pflaumen-Käsekuchen
4h
Quarkstrudel mit Kirschen
2h 15min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Bienenstich
3u.
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20 min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3u.
Beerenfrucht-Bienenstich
6 Std. 30 Min
Johannisbeer-Schnitte
2 Std. 30 Min
Gefleckte Biskuitschnitten mit Pfirsichcreme
4óra 30p