Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Butter, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 6 Eier (Kl. M), zimmerwarm
- 350 g Mehl
- 4 TL Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 40 g Kakao
- 1 TL Zimt
- 300 g Milch
- 600 g Zwetschgen, klein, entsteint, halbiert
- 2 Eigelb
- 70 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 20 g Speisestärke
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 350 g Butter, kalt, in Stücken
- 150 g Naturjoghurt (3,8 % Fett)
- 200 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 200 g Vollmilch-Kuvertüre, in Stücken
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1826 kJ / 436 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Mohn-Brombeer-Kuchen mit Streuseln
5h
Johannisbeer-Schnitte
2h 30min
Donauwellen
2h 30min
Rote-Grütze-Hefeswirl
3 Std. 20 Min
Beerenfrucht-Bienenstich
6h 30min
Pfirsich-Biskuitrolle
2 Std. 10 Min
Bananen-Eierlikör-Torte
11 godz. 40 min
Apfel-Tiramisu
4 godz. 30 min
Himmlisches Manna
2h
Birnen-Schmand-Torte
2h
Schoko-Kiba-Kuchen
1 godz. 45 min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 Std. 15 Min