Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch
- 20 g Zucker
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Rosinen
-
30
g Rum
nebo 30 g Apfelsaft - 1000 g Äpfel, in Spalten (1 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 150 g Mandeln
- 3 EL Paniermehl
- 1 Eigelb
- 2 EL Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 12 Stücke
- Kalorie
- 17894 kJ / 4275 kcal
- Protein
- 82 g
- Sacharidy
- 557 g
- Tuk
- 169 g
- Vláknina
- 58.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sesamstollen
32 Std.
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3 Std.
Focaccia mit Birnen und Gorgonzola
2j 15 menit
Früchtebrot
2 godz. 40 min
Erdbeer-Rhabarber-Clafoutis
1h 10 min
Apfel-Nuss-Torte
4 Std. 30 Min
Kokos-Orangen-Muffins
45 min
Zitronen-Apfel-Tarte
1h 15 min
Feigen-Mandel-Cantuccini
1h
Kürbis-Apfel-Streuselkuchen
1h 10 min
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1h 5 min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min