Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch
- 20 g Zucker
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 300 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 40 g Rosinen
-
30
g Rum
nebo 30 g Apfelsaft - 1000 g Äpfel, in Spalten (1 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 150 g brauner Zucker
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 150 g Mandeln
- 3 EL Paniermehl
- 1 Eigelb
- 2 EL Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 12 Stücke
- Kalorie
- 17894 kJ / 4275 kcal
- Protein
- 82 g
- Sacharidy
- 557 g
- Tuk
- 169 g
- Vláknina
- 58.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30min
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1 Std. 5 Min
Apfelkuchen mit Guss
1 godz. 20 min
Aprikosen-Schnecken
2h 15min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40min
Cassata-Creme
20min
Kirsch-Clafoutis
1 Std. 10 Min
Rhabarberlasagne
1 Std. 10 Min
Haselnuss-Baiser-Torte mit Bananen-Karamell-Füllung
3 godz. 15 min
Zypriotischer Halloumi-Gugelhupf
1 godz. 20 min
Apfelkuchen mit Kürbiskernen
1 Std. 25 Min
Pflaumenstrudel mit Streuseln
1 Std. 45 Min