
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Wasser
- 15 g Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 1 EL Fenchelsaat
- 250 g Mett gewürzt
- 300 g Zucchini längs halbiert, in Stücken (3 cm)
- 40 g Parmesan in Stücken (2 cm)
- 125 g Mozzarella sorgfältig trockengetupft, in Stücken
- 1 Glas Tomatensugo (400 g), selbst gemacht (siehe Tipp)
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 822 kcal / 3446 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 86 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbis-Tomaten-Suppe mit Ginsahne
1h
Kräuter-Tomaten-Fougasse
18h
Tomatensuppe
45min
Pizzabrötchen
1h 30min
Apfel-Nuss-Torte
4h 30min
Gemüseauflauf mit Kartoffeln und Parmesan überbacken
1h
Reis mit Gemüse und Ei
1h
Gemüsepastete in Filoteig
1h 20min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30min
Kürbis-Curry-Suppe
45min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Pizza Margherita mit Bier
2h 10min