Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Wasser
- 15 g Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 1 EL Fenchelsaat
- 250 g Mett, gewürzt
- 300 g Zucchini, längs halbiert, in Stücken (3 cm)
- 40 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 125 g Mozzarella, sorgfältig trockengetupft, in Stücken
- 1 Glas Tomatensugo (400 g), selbst gemacht (siehe Tipp)
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3446 kJ / 822 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Birnenkuchen mit Speck (Schleswig-Holstein)
1 Std. 15 Min
Kartoffelsalat mit Manchego und Spargel
3 Std.
Focaccia Verde
2 Std. 20 Min
Tomaten-Ketchup
1 Std. 30 Min
Teufels-Pizza
2h 15min
Gemüseteller mit scharfer Sauce (麻辣香锅)
50min
Kräuter-Mayonnaise
10 Min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1h 40min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2 Std. 20 Min
Bauernpizza
1h 40min
Milchreis mit Zimtpflaumen
1 Std.