Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Wasser
- 15 g Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
Belag und Fertigstellung
- 1 EL Fenchelsaat
- 250 g Mett, gewürzt
- 300 g Zucchini, längs halbiert, in Stücken (3 cm)
- 40 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
- 125 g Mozzarella, sorgfältig trockengetupft, in Stücken
- 1 Glas Tomatensugo (400 g), selbst gemacht (siehe Tipp)
- 50 g Rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3446 kJ / 822 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-Pizzen mit Kräutern
1h 35 min
Pfannkuchen Timber Style
25min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 Min
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30 Min
Gorgonzola-Törtchen mit Birne
1h 30min
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45min
Blini mit Paprikaragout
2h
Pfannkuchen mit Meeresfrüchten (海鲜泡菜煎饼)
40 Min
Rotbarsch in Basilikumteig
30 Min
Pizzaschnecken mit Salsiccia
1h 20min
Gemüsepizza mit Ei
1u. 50min
Bauernpizza
1h 40min