Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Labne
- 1000 g Greek-style natural yoghurt
Gingernut base
- 125 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g gingernut biscuits, broken into pieces
- 80 g shredded coconut
Labne filling
- 250 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp gelatine powder
- 60 g icing sugar
Mango topping
- 300 g frozen mango, cut into pieces
- 2 tbsp caster sugar
- 125 g water
- 3 tsp gelatine powder
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1273.8 kJ / 303.3 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 18.4 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 105.1 mg
Alternativní recepty
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Vitality truffles
25 Min
Apricot Danish slice
40 min
Raspberry mini clafoutis
30 min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Pineapple passionfruit tart
4 Std. 30 Min
Raspberry chiffon cake
5 Std. 15 Min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Black & white chocolate tartufo
13 Std. 55 Min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
Baked honey cheesecake
4h 20min
Mini French apple cakes
1h 35 min