Zařízení & příslušenství
Mango and labne slice
Příprava 20min.
Celkový 28hod.
16 portions
Suroviny
Labne
-
Greek-style natural yoghurt1000 g
Gingernut base
-
unsalted butter plus extra for greasing125 g
-
gingernut biscuits broken into pieces250 g
-
shredded coconut80 g
Labne filling
-
pouring (whipping) cream250 g
-
gelatine powder2 tsp
-
icing sugar60 g
Mango topping
-
frozen mango cut into pieces300 g
-
caster sugar2 tbsp
-
water125 g
-
gelatine powder3 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
105.1 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
1273.8 kJ /
303.3 kcal
Tuk
18.4 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
11.9 g
Sacharidy
26.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simply Delicious
88 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Brutti ma buoni
4hod. 40min.
Poppy seed and apple cake
2hod. 10min.
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1hod. 10min.
Date and pistachio truffles (Bethith)
45min.
Almond briouats with honey and sesame seeds
1hod.
Black forest pudding
1hod. 15min.
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1hod.
Frozen strawberry cheesecake
24hod.
Pear and chocolate frangipane
2hod.
Hazelnut torte
3hod. 15min.
Chocolate custard mille feuille
8hod. 15min.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1hod. 10min.