Zařízení & příslušenství
韭菜炒虾
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 人份
Suroviny
-
油20 克
-
姜2 片
-
新鲜的虾 选择河虾250 克
-
料酒25 克
-
生抽10 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
韭菜 洗净沥干,切小段150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
787.6 mg
Protein
14.7 g
Kalorie
784 kJ /
187.5 kcal
Tuk
12.2 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
21天快手菜
21 recepty/-ů
Čína
Čína