Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Möhre, in Stücken
- 60 g Sellerie, in Stücken
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 300 g Risottoreis
- 50 g Weißwein
- 650 g Hühnerfond
- 1 Dose Linsen (Abtropfgew. 265 g)
- 6 Stängel Majoran, abgezupft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Bockwürstchen, in Scheiben (1-2 cm)
- 80 g Crème fraîche
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL scharfer Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3192 kJ / 762 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 37 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Erbsen-Speck-Pasta
35 min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 min
Rotkohl-Risotto
50 min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Spaghetti-Erbsen-Carbonara
25 min
Kürbisrisotto
55 min
Tomaten-Risotto
35 min
Graupen-Erbsen-Risotto
40 min
Linsen-Sahne-Nudeln
30 min
Mais-Risotto
35 min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1h