
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Möhre in Stücken
- 60 g Sellerie in Stücken
- 3 EL Olivenöl
- 20 g Butter
- 300 g Risottoreis
- 50 g Weißwein
- 650 g Hühnerfond
- 1 Dose Linsen (Abtropfgew. 265 g)
- 6 Stängel Majoran abgezupft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 3 Bockwürstchen in Scheiben (1-2 cm)
- 80 g Crème fraîche
- 1 EL körniger Senf
- 1 EL scharfer Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 762 kcal / 3192 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 37 g
- Sacharidy
- 77 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mais-Risotto
35min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Rotkohl-Risotto
50min
Pasta mit Kichererbsen
35min
Erbsen-Speck-Pasta
35min
Graupen-Erbsen-Risotto
40min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50min
Hack-Bohnen-Klopse mit Schupfnudeln und Rahmsauce
1hod.
Linsen-Sahne-Nudeln
30min
Schlemmer-Reistopf
30min
Erbsen-Risotto
50min