Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Olivenöl, zum Einfetten
- 260 g Wasser, lauwarm
- 1 TL Zucker
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl
- 500 g Weizenmehl, und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz
Belag
- Weizenmehl, zum Bemehlen
- 10 g Olivenöl, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zweigchen Petersilie, frisch, Blätter gewaschen und gut abgetropft
- 1 Prise Oregano, getrocknet
- 100 - 150 g Sardellen, ganz, frisch
- 5 - 6 Cherrytomaten, halbiert
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2611 kJ / 624 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3 Std. 50 Min
Stracciatella-Glace
11h
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1 godz. 10 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Amarettini-Parfait
5u. 50min
Pizza Diavola
1 godz. 45 min
Panna cotta
6h 15min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Crevettencurry
35 min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 min
Schokoladenmousse
3sa 20 dk
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min