Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di pangrattato
- 4 uova
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di brodo di pollo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1866 kJ / 446 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 20.3 g
Alternativní recepty
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Zuppa imperiale
1h
Strozzapreti pasticciati
1 godz. 40 min
Polenta
1h
Pasta all'uovo
1h
Gnocchi di patate
1h 30min
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Ciambella romagnola
1h
Torta al testo
1h
Tigelle
3 godz. 50 min