Salsa verde "Bagnet"

Salsa verde "Bagnet"

4.8 244 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
6 porzioni

Suroviny

  • 40 g di mollica di pane bianco
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 2 filetti di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
  • 70 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 tuorlo sodo a metà
  • 10 g di capperi sotto sale dissalati
  • 1 pizzico di sale
  • 180 g di olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 6 porzioni

Protein 17.1 g
Kalorie 7792 kJ / 1862 kcal
Tuk 187.2 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 27.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...