
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di mollica di pane bianco
- 30 g di aceto di vino bianco
- 2 filetti di acciughe sotto sale diliscate e dissalate
- 70 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 tuorlo sodo a metà
- 10 g di capperi sotto sale dissalati
- 1 pizzico di sale
- 180 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 1862 kcal / 7792 kJ
- Protein
- 17.1 g
- Tuk
- 187.2 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Vláknina
- 5 g