Salsa verde "Bagnet"
TM5

Salsa verde "Bagnet"

4.7 (201 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g di mollica di pane bianco
  • 30 g di aceto di vino bianco
  • 2 filetti di acciughe sotto sale, diliscate e dissalate
  • 70 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 tuorlo sodo a metà
  • 10 g di capperi sotto sale, dissalati
  • 1 pizzico di sale
  • 180 g di olio extravergine di oliva

Nutriční hodnoty
na 6 porzioni
Kalorie
7792 kJ / 1862 kcal
Protein
17.1 g
Sacharidy
27.3 g
Tuk
187.2 g
Vláknina
5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty