Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto dei baozi
- 250 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 230 g di farina di forza
- 200 g di farina di grano
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 4 cipollotti, a pezzi
- 400 g di carne trita di maiale
- 2 cucchiai di salsa di soia
- ½ cucchiaino di sake
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 10 g di zucchero
- 1 pizzico di "cinque spezie cinesi" in polvere
- 2 cucchiai di olio di sesamo
Terminare la preparazione
- farina di grano q.b. per infarinare
- 250 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyoza
1h
Chili con carne
1 godz. 20 min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Baozi brasati
1 Std. 30 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Empanadas di pollo e peperoni
2h 30min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Empanadas di pollo argentine
4 godz.