Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g di farina di grano saraceno
- 50 g di farina tipo 00
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 140 g di acqua minerale frizzante
- 25 g di grappa
- 250 g di formaggio tipo Casera a cubetti (1.5x1.5 cm)
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1440.6 kJ / 344.3 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 17.6 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 4.9 mg
Alternativní recepty
Taroz
1 Std.
Risotto alla monzese
35 Min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Pizzoccheri
50 min
Polenta e bruscitti
2h 20 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 Min
Polenta taragna
1 godz. 15 min
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Crema per pandoro
10 Min