Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco secco
- 15 g di grappa alle ciliegie (volitelně)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprika dolce in polvere
- 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 91 g
- Tuk
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Zabaione
15min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Mini bonet
2 Std.
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Bagna cauda
35 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min