Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Lapin marengo
1h
Sauté d'agneau aux légumes
45 min
Couscous d'agneau express
55 min
Poulet basquaise
50 min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20 min
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Blanquette de veau
1h
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
La daube niçoise
13u. 20min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Lapin à la provençale
1h
Couscous d'agneau et légumes
1h 10 min