
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme) type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 407 kcal / 1710 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 29 g
Alternativní recepty
Couscous de veau
1hod. 25min
Sauté de veau aux olives
1hod.
Couscous d'agneau express
55min
Papillote de cabillaud et pois gourmands
35min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1hod.
Rôti de veau et haricots verts
1hod.
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1hod.
Tajine de veau aux amandes
1hod. 15min
La daube niçoise
13hod. 20min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1hod. 30min
Bœuf carottes
2hod.