Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune non traité
- 12 pommes de terre cireuses (à chair ferme), type ratte
- 4 - 5 artichauts poivrade
- 6 oignons nouveaux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 600 g de sauté de veau, coupé en cubes (3 cm)
- 5 g de ras el-hanout
- 200 g de vin blanc
- 350 g de bouillon de légumes
- du sel
- 300 g de petits pois frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1710 kJ / 407 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Ragoût express d'agneau épicé
30min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Mijoté de dinde, légumes printaniers
40min
Couscous de veau
1h 25min
Veau aux olives
1h
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Bœuf carottes
2h
Veau Marengo
55min
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1h 15min
Boeuf carotte
1h 35 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1hod. 30min