Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 250 g de lait entier
- 4 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 3 poires, coupées en gros morceaux
Le jour même
- 2 poires, émincées en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1301.8 kJ / 310.8 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 37 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fontainebleau aux pommes
2 godz. 30 min
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1h 25 min
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Crèmes brûlées à la crème de marrons
3 Std. 20 Min
Petits gâteaux de crêpes à la pomme et au caramel
2 Std. 50 Min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 Std. 15 Min
Gratin poire-banane
55min
Îles flottantes et compotée de pommes
1 Std. 40 Min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55min
Gratin de clémentine
30 min
Tarte crémeuse aux fraises
2 Std.
Entremets ananas aux petits-beurre
3 Std. 15 Min