Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 10 œufs de caille
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches, ciselées (cerfeuil, basilic, ciboulette...)
-
20
tranches de poivron rouge, type del piquillo au naturel, coupées en fines lamelles
nebo 20 tranches de poivron rouge, coupées en fines lamelles - le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 274 kJ / 65 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Cervelle de canuts
12 Std.
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Bavarois d'asperge
15 min
Dip d'asperges blanches
15 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Sauce gribiche
15 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Minifeuilletés aux escargots
50min
Foie gras de canard
72 Std.