Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g d'eau
- 10 œufs de caille
- ½ cube de bouillon de légumes
- 2 c. à soupe d'herbes aromatiques fraîches, ciselées (cerfeuil, basilic, ciboulette...)
-
20
tranches de poivron rouge, type del piquillo au naturel, coupées en fines lamelles
nebo 20 tranches de poivron rouge, coupées en fines lamelles - le zeste d'½ citron jaune non traité, râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 274 kJ / 65 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 2.2 g
- Tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foie gras de canard
72 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48h
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Bouchées chèvre-raisin
1 godz.
Coulommiers comme un gâteau
12h
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Choux au tarama
1h 45min
Mousseline de saumon et saint-jacques
55min
Œufs de caille en meurette
55min