![Albóndigas de bonito Albóndigas de bonito](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C16AD2B1-5ACB-4A19-8ACE-421E4A80BAAF/Derivates/2479542E-F07F-492C-B604-8DC9F01774BF.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Albóndigas
- 600 g de bonito fresco en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 huevo
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 1 cucharadita de sal
- 20 g de pan rallado
- 45 g de leche evaporada
- 100 g de harina para rebozar
- 200 - 300 g de aceite para freír
Salsa
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de zanahoria en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de harina
- 500 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2259 kJ / 541 kcal
- Protein
- 31.7 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 35.3 g
- Vláknina
- 3.4 g
Alternativní recepty
Albóndigas de pavo con salsa de tomate
30 min
Calamares en su tinta
1sa 5 dk
Rollo de bonito
1h 10 min.
Crema de andaricas
50 dk
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Pasteles de patata y salmón fresco
40 min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h
Marmitako para dos
30 min
Bonito a la riojana
50 dk
Pastel de cabracho
2h 50min
Croquetas de bonito
9 godz. 15 min
Marmitako
40 min