
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de chalotas
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de setas frescas (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 20 g de brandy
- 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
- 2 solomillos de cerdo (aprox. 300- 400 g c/u) salpimentados
- 160 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 tarro de mermelada de frambuesas (aprox. 350 g)
- 1 huevo batido para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 495 kcal / 2067 kJ
- Protein
- 18.48 g
- Tuk
- 33.07 g
- Sacharidy
- 30.76 g
- Vláknina
- 1.55 g
Alternativní recepty
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6hod. 20min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25hod.
Pierna de cordero rellena con puré de patata
3hod. 15min
Filetes rusos de salmón rellenos de gruyère al horno con ensalada
1hod. 5min
Piernas de cordero con dos rellenos
2hod. 15min
Tostas de cebolla caramelizada con solomillo y camembert
50min
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1hod. 45min
Pastel de salmón
2hod. 20min
Gambones gratinados
30min
Solomillo con sobrasada y miel
50min
Pechuga de pavo rellena
45min
Solomillo Wellington
2hod.