Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de chalotas
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de setas frescas (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 20 g de brandy
- 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
- 2 solomillos de cerdo (aprox. 300- 400 g c/u) salpimentados
- 160 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 tarro de mermelada de frambuesas (aprox. 350 g)
- 1 huevo batido para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2067 kJ / 495 kcal
- Protein
- 18.48 g
- Sacharidy
- 30.76 g
- Tuk
- 33.07 g
- Vláknina
- 1.55 g
Alternativní recepty
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 min
Molinetes de hojaldre y ternera
35 min
Tartaletas crujientes de marisco
40 min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Tronco de pan relleno
2h 15min
Solomillo Wellington
2h
Gambones gratinados
30min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Bacalao fresco con crema de huevo
30min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30min