Solomillo en costra de hojaldre

Solomillo en costra de hojaldre

4.7 57 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 40min
10 raciones

Suroviny

  • de chalotas
    80 g
  • de mantequilla
    40 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    10 g
  • de setas frescas (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
    250 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta negra recién molida
    1 pellizco
  • de brandy
    20 g
  • láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
    2
  • solomillos de cerdo (aprox. 300- 400 g c/u) salpimentados
    2
  • de foie mi-cuit de pato en trozos
    160 g
  • de mermelada de frambuesas (aprox. 350 g)
    1 tarro
  • huevo batido para pintar
    1

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 495 kcal / 2067 kJ
Protein 18.48 g
Tuk 33.07 g
Sacharidy 30.76 g
Vláknina 1.55 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...