Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de chalotas
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de setas frescas (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 20 g de brandy
- 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
- 2 solomillos de cerdo (aprox. 300- 400 g c/u) salpimentados
- 160 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 tarro de mermelada de frambuesas (aprox. 350 g)
- 1 huevo batido para pintar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2067 kJ / 495 kcal
- Protein
- 18.48 g
- Sacharidy
- 30.76 g
- Tuk
- 33.07 g
- Vláknina
- 1.55 g
Alternativní recepty
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
15 Min
Pechuga de pavo rellena
45 Min
Volovanes de bacalao
50min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Pechugas de pollo con sobrasada, queso de Mahón y espinacas
1h
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1h 10min
Pechugas rellenas de endibias y queso de cabra
1h 10min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min
Solomillo Wellington
2 Std.
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1h 45min