Solomillo en costra de hojaldre

Solomillo en costra de hojaldre

4.8 62 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
10 raciones

Suroviny

  • 80 g de chalotas
  • 40 g de mantequilla
  • 10 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de setas frescas (champiñón, seta de cardo, boletus, etc.)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 20 g de brandy
  • 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
  • 2 solomillos de cerdo (aprox. 300- 400 g c/u) salpimentados
  • 160 g de foie mi-cuit de pato en trozos
  • 1 tarro de mermelada de frambuesas (aprox. 350 g)
  • 1 huevo batido para pintar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 18.48 g
Kalorie 2067 kJ / 495 kcal
Tuk 33.07 g
Vláknina 1.55 g
Sacharidy 30.76 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...