Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de patatas cortadas en láminas de 3-4 mm
- 100 g de pimiento verde en juliana
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolla en juliana
- 250 g de tomate maduro en rodajas
- 600 g de agua
- 1500 - 2000 g de besugo (cortado en 6 trozos, sin escamas ni vísceras) salpimentado
- 2 dientes de ajo en láminas
- 1 guindilla fresca
- 6 rodajas de limón
- 2 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1584 kJ / 379 kcal
- Protein
- 25.58 g
- Sacharidy
- 17.98 g
- Tuk
- 22.75 g
- Vláknina
- 2.51 g
Alternativní recepty
Marmitako para dos
30 Min
Bacalao con patatas, huevos, berzas y garbanzos
1 Std.
Lubina en papillote con crema de grelos
45 Min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 Min
Sopa de pescado
55 Min
Espaguetis con almejas, setas y alcachofas
50 Min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 Min
Lasaña fría de marisco con vinagreta de langostinos
1h 30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Brochetas de palometa adobada
1 Std. 25 Min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1h 5 min.
Picantones con salsa de uvas
40 Min