Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de patatas cortadas en láminas de 3-4 mm
- 100 g de pimiento verde en juliana
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de cebolla en juliana
- 250 g de tomate maduro en rodajas
- 600 g de agua
- 1500 - 2000 g de besugo (cortado en 6 trozos, sin escamas ni vísceras) salpimentado
- 2 dientes de ajo en láminas
- 1 guindilla fresca
- 6 rodajas de limón
- 2 cucharadas de pan rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1584 kJ / 379 kcal
- Protein
- 25.58 g
- Sacharidy
- 17.98 g
- Tuk
- 22.75 g
- Vláknina
- 2.51 g
Alternativní recepty
Gallo con salsa de pimientos
30 min
Chipirones rellenos
1h 10 min
Buey de mar relleno a la provenzal
2j
Pote asturiano
26h 30 min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Almejas a la marinera
30 min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Sopa de pescado
55 Min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min