
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g sangue de frango
- 50 g vinagre de vinho tinto
- 2 c. chá de sal
- 15 g salsa
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 800 g frango do campo cortado em pedaços
- 1 folha de louro
- 30 g vinho branco
- 1 pitada de pimenta
- 1 malagueta seca
- 300 g arroz carolino
- 800 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 128 kcal / 536 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 40 g
Alternativní recepty
Massa guisada com carne
45min
Jardineira de carne
1hod. 5min
Cozido à portuguesa
1hod. 35min
Arroz de marisco
45min
Coelho estufado com esparguete
9hod.
Rancho
2hod. 45min
Coelho à diplomata
50min
Arroz de cabidela
1hod. 10min
Vitela guisada com massa
9hod. 20min
Tripas à moda da Régua
2hod. 30min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25min
Pataniscas de bacalhau
50min