
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 brin de persil frais feuilles lavées et séchées
- 1000 g de moules fraîches, nettoyées
- 400 g d'eau circa
- 50 g échalote
- 1 gousse d'ail
- 1 piment, frais petit et épépiné
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g de vin blanc, sec
- 350 g de pâte sèche, type fusilli
- 1 c. à café de sel
- 1 sachet de safran en poudre
- 120 g de tomates-cerises coupées en quarts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 462 kcal / 1933 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 68 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace au jogourt et à la mangue
Nessuna valutazione
Calzoni végétariens
1h 50min
Mini pizzas «Tricolores »
Nessuna valutazione
Sandwichs d'œufs aux champignons
35min
Décoction de pomme et d’oignon
15min
Chaussons à la viande
3h
Natillas
1h
Penne au thon
35min
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30min
Pain Bannock
45min
Coquillettes express
30min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30min