Zařízení & příslušenství
Pozole Blanco
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
8 portions
Suroviny
-
white onion cut into pieces5 oz
-
radishes trimmed, halved5 oz
-
garlic cloves3
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
water divided43 oz
-
pork loin cubed (1 in.)42 oz
-
salt divided2 tsp
-
hominy (approx. 14.5 oz) drained1 can
-
romaine lettuce chopped8 oz
-
limes cut into wedges, to serve1 - 2
-
dried Mexican oregano2 tsp
-
dried bird's eye chilies to taste
-
corn tostadas to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
35 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Viva México!
11 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Beef and Broccoli Sauté
30min.
Fettuccine Alfredo
40min.
Chicken Enchiladas
40min.
Picadillo (Texas Hash)
40min.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min.
Gorditas de Chicharrón
1hod. 40min.
Pozole Verde
2hod.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min.
Pozole Rojo
2hod. 5min.
Conchas
3hod. 15min.
Tortilla Soup
25min.
Tinga de Pollo
40min.