Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 oz white onion, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 43 oz water, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- 1 - 2 limes, cut into wedges, to serve
- 2 tsp dried Mexican oregano
- dried bird's eye chilies, to taste
- corn tostadas, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 Min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Pozole Verde
2 godz.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Gorditas de Chicharrón
1 Std. 40 Min
Huevos Rancheros
45min
Pollo Pibil
1h 30min
Tortilla Soup
25 Min
Chicken Enfrijoladas
50 min
Pozole Rojo
2u. 5min