![Pozole Blanco Pozole Blanco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A8402B89-2C1E-4A2C-8E2B-0FE24E1E4B73/Derivates/8A280342-1806-4D8D-9B76-2FBA2259D3C5.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 oz white onion, cut into pieces
- 5 oz radishes, trimmed, halved
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt, divided
- 43 oz water, divided
- 42 oz pork loin, cubed (1 in.)
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce, chopped
- 1 - 2 limes, cut into wedges, to serve
- 2 tsp dried Mexican oregano
- dried bird's eye chilies, to taste
- corn tostadas, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1017 kJ / 243 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Picadillo (Texas Hash)
40min
Cochinita Pibil
4h
Orange Jellies
1 Std. 10 Min
Tamales Verdes
2 Std. 55 Min
Horchata "Coconut Water"
5 menit
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Chicken Enfrijoladas
50min
Gorditas de Chicharrón
1 godz. 40 min
Pozole Verde
2 Std.
Pozole Rojo
2h 5min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Tomatillo Salsa
20min