
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 oz white onion cut into pieces
- 5 oz radishes trimmed, halved
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh marjoram
- 2 tsp salt divided
- 43 oz water divided
- 42 oz pork loin cubed (1 in.)
- 1 can hominy (approx. 14.5 oz) drained
- 8 oz romaine lettuce chopped
- 1 - 2 limes cut into wedges, to serve
- 2 tsp dried Mexican oregano
- dried bird's eye chilies to taste
- corn tostadas to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 243 kcal / 1017 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cutter Beet Carpaccio
Žádné hodnocení
Braised Trotters
1hod. 10min
Yellow Chicken Adobo
50min
Mexican Creamed Corn
30min
Gorditas de Chicharrón
1hod. 40min
Mini Bacon and Egg Souffles
20min
Fish Carnitas
20min
Tamales Verdes
2hod. 55min
Pollo Pibil
1hod. 30min
Pozole Rojo
2hod. 5min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Ceviche
1hod. 10min