Karamellpudding

Karamellpudding

3.3 21 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 3hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Karamell-Hartbonbons (z.B. Werthers Echte)
    150 g
  • Milch
    500 g
  • Eigelb
    2
  • Speisestärke
    40 g
  • Kardamom, gemahlen
    2 - 3 Msp.
  • Zucker
    4 TL
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    100 g
  • Naturjoghurt
    75 g
  • Rhabarberkompott selbst gemacht (siehe Tipp)
    250 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 7 g
Kalorie 1959 kJ / 468 kcal
Tuk 16 g
Sacharidy 70 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...