Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Karamell-Hartbonbons (z.B. Werthers Echte)
- 500 g Milch
- 2 Eigelb
- 40 g Speisestärke
- 2 - 3 Msp. Kardamom, gemahlen
- 4 TL Zucker
- 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 75 g Naturjoghurt
- 250 g Rhabarberkompott, selbst gemacht (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1959 kJ / 468 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grießpudding
15min
Amarena-Eis
8 Std. 10 Min
Grießflammeri
2 godz. 30 min
Dunkle Schokoladensauce
15min
Rote Grütze
30 min
Vanillepudding
25min
Schokoladenpudding
10min
Pistazien-Pudding
2h 40min
Schokoladensirup
20min
Pudding Oma Erna
2 godz. 30 min
Marzipan-Pudding
2h 20min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min