Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Trauben, rot, kernlos, klein, halbiert
- 4 Eier, getrennt
- 1 Prise Salz
- 90 g Zucker
- 500 g Milch
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Puddingpulver, Sahne-Geschmack
- 200 g Traubensaft, hell
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 790 kJ / 189 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biskuitdessert Zuppa inglese
2h 30min
Birnencreme
3h 30min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1 godz.
Welfencreme (Welfenspeise)
2h 30min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1h 50 min
Westfälische Quarkspeise
1h 25 min
Quarkcreme mit Orange
2h
Zitronencreme
10j
Apfel-Quark-Trifle
1h 30 min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1h 20 min
Rotweincreme
5h 40min
Schokoladencreme
1h 15 min